13
Ağu

Basit, Minimal Tasarım Oluşturmanın 5 Sırrı

Minimalist tarzı – Büyük ve gürültülü şirketler için bir toplantı yeri haline bütün az olası yaşayan herhangi apartmanda küçük modern oturma odası razmeraSegodnya, dekorasyon için mükemmel bir çözüm: çoğu durumda, kutlamaları rahat bir kafe, şık restoranlar aktarılır, orijinal barlar. Geçerli oturma odası – geri kalanı için bir yer, rahatlama. Bu oda tasarımında mevcut eğilimleri belirler. salonu normal hale kalmaması nasıl Minimalist tarzda oturma odası düzenlemek için, konfor kaybetmez ve bir soğuk ve kasvetli olmaz – makaleyi okuyun.

Modern oturma odası: minimalizm tarzında iç
Minimalist tarzda oturma odasının Gizli ve şık tasarımı günlük stresten kaçmak ve zor bir gün uzak dinlenmek için izin verir. nötr tonlarda arka planında, sıcak elemanlar daha öne Fakat bu konfor yoksun böyle bir oda anlamına gelmez.

minimalist oturma odasında Duvar nötr sesi olmalıdır. Modern iç mekanlarda duvar kağıdı dekoratif sıva, iç boya değiştirir. dekorasyon olarak, duvar duvarcılık kullanmak veya doğal renkler, beyaz badanalı ranza veya doğal ahşap panoları, duvarların karşıt renk ile dekoratif tabak yakabiliriz.

nötr renklerde yayınlanan, bir kural olarak, minimalist bir tarzda yaşamak

Minimalist odasında tavan tamamen düz olmalıdır. Bu alçıpan, gerginlik yapıların yardımıyla elde edilebilir. Renk tavan – klasik bir beyaz.

Laminat zemin açıklanmamış olan uygun olarak, doğal odun dokusudur. Seçebilir ve parke, ancak bu durumda, karmaşık duvarcılık kaçınmalıdır olabilir. İyi bir çözüm modern kendinden yayılan zemin olacaktır. Boyalı gövde duvarlarına özdeştir ve taban tabana zıt da olabilir – siyah, koyu gri, koyu kahverengi. Düz Kaplanmış yapıyı seçmek daha iyi süpürgelik gibi.

parçaları ve mobilya: minimalizm Yaşam

Minimalist tarzda Oturma odası mobilya depolama sistemini düşünülmüş olmalıdır. Burada sayısı önemli değildir: yerine ayrı sehpa ve küçük kişisel eşyaları saklamak için bir modül satın alma, sen geniş üst özlü bir sistem satın alabilirsiniz ve dışarıya kabine ve şık bir gardırop olağan yığını yerine. Buna ek olarak, mobilya rasyonel olmalıdır. Stil darmadağın oda tahammül etmez: oda size sadece gerekli olanı yer almalıdır. Aletleri onlar modülleri ve süpürgelik veya cepheleri aksesuar arkasında gizli teller içine gömülebilir öneriyoruz.

armatürler için temel gereksinimleri:

  • dekoratif elemanları (ideal bir seçenektir otomatik bir açma sistemi ile model bir olacaktır) eksikliği;
  • Sadelik formu (o gizli sabitleme mekanizmaları ile kare ve dikdörtgen modüller, raflar tercih önerilir);
  • Ölçülü bir renk (armatürler ana renkler -, beyaz, siyah, gri renkli, bej ve kahverengi tonları);
  • Güçlü, pürüzsüz cepheleri (Minimalist tarzda konut mobilya parlak olabilir, cam elemanları var).

Minimalist tarzda ana özelliği mobilya ve dekoratif unsurlar hem minimum miktarda kullanmaktır

Tasarımcılar duvarların rengi ile kontrast, mobilya tercih etmenizi öneririz.

minimalist oturma odası için kapitone mobilya, işlevsel ve rahat olmalıdır. Bu özellikler, her oturma için ayrı ayrı ayarlanabilir depolama, katlama mekanizması, mobil kol dayama ve koltuk başlıkları için çekmeceli bir tam kanepe transformatörler sağlar. döşemeli mobilya için temel gereksinim – kanepe basit formu, koyu tonlu bir renk olmalıdır. Döşeme katı doğal malzemeler seçilmiştir. tarzı uzay giysisi pamuklu ve keten kumaşlar için mükemmeldir.

minimalizm tarzında oturma odası tasarımı: dekoratif unsurlar

minimalizm tarzında tasarlanan odalar sahiplerinin tarzı, onların öz-yeterlilik ve rasyonel düşüncenin ince bir anlamda vurgulayabilirsiniz. Bu nedenle, dekoratif unsurlar ileri yeterince sıkı koydu. Dekor katı renk olmalıdır. Ana vurgu formunda veya malzemeye ya gitmektir. dekor ana kural – ölçü uymak: sarılmak bakacağız bir ya da iki dekoratif öğeleri seçmek daha iyidir.

Örneğin, minimalist odaya yerleştirilmiş olabilir:

  • Yüksek çiçek vazo basit hem – yuvarlak veya dikdörtgen şekiller ve orijinal, standart dışı eğrileri ile;
  • Duvar, daire sahiplerinin siyah-beyaz-fotoğraf;
  • Soyut resimler;
  • Metal figürler, cam;
  • Kalın, düşük mum nötr, açık renkler;
  • Uzun boylu yeşil bitkiler.

Ayrıca, küçük olabilir güzel resimleriyle minimalist tarzda oturma odası süslemeleri

Tekstil – bu hünerle konfor odası ekleyerek zapt iç yaşam minimalist seyreltmek bir şeydir. Tekstil elemanları desenleri olmasına izin vermiyor, düz renkler kullanmalısınız.

Odanın tarzında içine mükemmel bir uyum:

  • koltukta Parlak yastıklar;
  • Halılar sıcak, bej tonları;
  • Zemin halı yumuşak ve doğal bir kıl fırça ile renkleri ölçülü;
  • Kumaş, ek oturma olarak çerçevesiz sedirler.

ayna yardımcı olacaktır alanı genişletin. Ayna elemanları oda geometrisini vurgulayan, doğru bir şekle sahip olmalıdır. Tasarımcılar (daha iyi tamamen onlarsız aynalar tercih vermek) dekoratif çerçeveli aynalar kullanılmasını tavsiye etmiyoruz. sistemini monte elemanları gizli gerekir.

Minimalist iç Aydınlatma

Aydınlatma minimalist iç yaratmada önemli bir rol oynar: ışık, odaların bu stil için, mümkün olduğu kadar olmalıdır. Bu panoramik pencereler ayarlayarak elde edilebilir (bu karar aynı zamanda görsel alanı genişletmek) ve bunların tasarım hafif şeffaf tül için seçilir.

minimalizm tarzında bir yaşam yaparken aydınlatma kalitesine özel önem vermelisiniz

 

minimalizm tarzında bir yaşam yaparken aydınlatma kalitesine özel önem vermelisiniz

Yerleşik tavan spot, nötr havai aydınlatma sistemleri, zemin veya duvar tasarımı basit formlar seçmek için önerilen minimum gücüne yaşamak için aydınlatma gibi. Uygun özlü lamba dirsek alanında aydınlatma için. merkezi ışık daha iyidir gibi yapısında halojene çeşitli şekillerde modern kapalı sistem seçimi.

, İlginç pratik ve dekoratif çözüm uydurma cephelerinin inşa aydınlatma edilecektir.

Minimalist tarzda Modaya oturma odası (video)

oturma odasının minimalist tasarımı dairelerin tamamı tipik projeler için uygundur: o alanın büyük bir genişlik faydasını vurgulayan ve küçük konutların gereksinimlerini karşılamaktadır. Buna ek olarak, bu iç her gelemez. Minimalist tasarımı akıllıca minimalist oturma odası şık tasarımı sığabilir, hatta dekor en sıradışı unsurları ve en son aletleri, aslında, herhangi yıllarca alakalı kalacaktır. Ancak, minimalist iç yüksek teknoloji tarzı ve bir çatı gerçekleşmesi için temel olabilir. Basit formlar, temiz çizgiler, sağduyulu renkler ve yüksek işlevsellik esinlenerek ve kendi benzersiz minimalist iç oluşturmak olun!

minimalist tarzda oturma odası tasarımı (iç fotoğraf)

1-Gostinaya-minimalizm 2-Gostinaya-minimalizm 40 30min2 37min 7gostinaya3 256 196 02041 356